Печиво
Відкриті до співпраці і пропозицій.
Працюємо з індивідуальними замовленнями і беремо участь в цікавих проектах. Ваш відгук або пропозиції допомагають нам стати краще! Створюємо для вас нові історії смаку.
Існує думка, що смачне печиво здатне не тільки підняти рівень глюкози в крові, але і зарядити позитивним настроєм на весь день. Повністю згодні з цією думкою, так як неодноразово отримували приємні слова подяки від наших клієнтів, що віддають перевагу печива інших кондитерських виробів.
Важко в Україні знайти печиво купити яку можна з прийнятним прайсом і якісним складом? На жаль, складно. Це або «серійний» продукт від виробника, готового додавати будь-які консерванти і стабілізатори, тільки б його товар коштував дешевше конкурентних пропозицій, або солодощі з Європи з захмарною ціною. Десь між цим «оверпрайсом» і суперечливим якістю, є золота середина, що складається з вузького прошарку авторських майстерень у Києві та інших містах країни.
Саме таке печиво ручної роботи в Києві ми пропонуємо замовити через наш сайт. Чим авторська «кондитерка» відрізняється від мас-маркету?
- Рівнем інгредієнтів. Натуральні компоненти, бельгійський шоколад, ніяких хитрих маніпуляцій з заміною молочних вершків рослинними жирами і пальмовою олією.
- Підвищена увага до деталей: упаковці, зберігання, відправлення. Якщо печиво за нормативом повинен бути хрустким, то таким воно і залишиться, незважаючи на зовнішні фактори.
- Індивідуальний підхід до святкових замовленнями. Опція персоналізації печива доступна усім нашим замовникам. Формат і способи реалізації декору обговорюються особисто з клієнтом.
Всі етапи технологічного процесу, починаючи від закупівлі інгредієнтів і до відправки готового товару клієнту, що знаходяться на жорсткому контролі фахівців нашого підприємства.
Смачне печиво зі всього світу
Пропонуємо замовити печиво, яке вважається традиційним для таких країн, як Франція, Італія, США. Наприклад, шоколадне печиво є обов'язковим ласощами на американському столі напередодні Дня Подяки, Пасхи, Різдва, Хеллоуїна. Італійський сніданок не обходиться без чашки еспрессо і скибочки біскотті.
до Речі, печиво біскотті або як його називають самі італійці – біскотто, цікаво тим, що це сухе, хрустке ласощі, в складі якого немає дріжджів. Тому біскотті легко засвоюється, не викликає відчуття тяжкості і відмінно гармонує з будь-якими гарячими напоями.
Асортимент італійської випічки вельми обширний:
- з мигдалем;
- з волоським горіхом і цукатами;
- з шоколадом і сухофруктами.
Віддаєте перевагу більш традиційні десерти? В такому випадку зверніть увагу на паски і пряники.
Які смакоту у нас припасені для любителів шоколаду? Звичайно ж, те саме шоколадне печиво з тріщинами, з яким будь-молочний напій набуває особливого значення. Шоколадне печиво обожнюють діти. Малюки точно знають, як отримати максимум задоволення від цього ласощі: спочатку откусывается край, після чого десерт занурюється в тепле молоко на пару секунд. Пориста структура швидко просочується, перетворюючись із сухої випічки, в якусь подобу соковитого бісквіта з вершковим смаком.
Готові зробити свій перший замовлення? Виберіть печиво ціни на яке ми намагаємося тримати на рівні нижче ринкового, визначитеся з кількістю і уподобаннями по декору (не забудьте наголосити у формі), переговоріть з менеджером.